15 Şubat 2016 Pazartesi

Evde bilgisayar başından para kazanmak isteyen bayanlar, bugün sizlere internet üzerinden kimlik bilgilerinizi gizleyerek nasıl para kazanacağınızı anlatacağım.
İnternetten para kazanmak için bir bilgisayara bir skype adresine ve bir kameraya yani webcama ihtiyacınız olacak. Aylık ortalama 1000.TL ile 3000.TL arasında bir kazanç elde edebilirsiniz. bunun için yapmanız gereken Soydur4.com internet sitemizi ziyaret etmenizdir. Sitemiz üyelerine skype üzerinen skype show hizmeti sunmaktadır. Yüzünüzü göstermeden size gelen üyeler ile sohbet ederek para kazanabilirsiniz, bunun için fiziğinize ve diksiyonunuza güvenmeniz gerekiyor. Eğer fiziğinize güveniyorsanız skype show Soydur4.com sitemiz üzerinden ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Sizler görüştüğünüz kişilere özel bilgilerinizi vermiyorsunuz. Nicklerinizi kullanıyorsunuz sadece yüz göstermiyorsunuz, görüştüğünüz kişiler kesinlikle sizin özel bilgilerinize sahip olamıyorlar. Biz site olarak üyelerimizden ödemelerini alıyoruz, ve siz görüşme gerçekleştirdikten sonra sizin belirleyeceğiniz şekilde ödemenizi geçiyoruz. 
Bunun için yapmanız gereken sitemizi ziyaret ederek adminlerimizden detaylı bilgi almaktır. 

Aşağıdaki örnek resimde görüldüğü gibi size bir panel oluşturuyoruz.

Detaylı bilgi için lütfen skype show sitemizi ziyaret ederek merak ettiğiniz bilgileri skype show sitesi adminlerimiden alınız. 
Türkiye'nin en kapsamlı skype show sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder